GYIK

Miért válasszam az iWebMát?

Az iWebMa többéves tapasztalata garanciát jelent arra, hogy hozzáértő csapatunk olyan kidolgozott módszertan alapján fog dolgozni az Ön AdWords-fiókján, mely az elmúlt években többszáz ügyfelünknek többezer új megrendelést hozott.

Miért válasszam az iWebMát?
Kiből lesz ügyfél?
Kiből lesz ügyfél?

Olyan ügyfelekkel szeretnénk együtt dolgozni, akik…


  • ... komolyan veszik magukat, minket és a célkitűzéseiket is
  • ... racionálisan gondolkodnak - nem csodát várnak, tisztában vannak vele, hogy a jó munkához idő kell
  • ... ugyanolyan korrektek mind emberileg, mind üzletileg, mint mi
  • ... megértik, hogy csak befektetésből születhet siker, ezért készek erőforrást (időt, pénzt, energiát, információt, stb...) áldozni rá.
  • ... hajlandóak tanulni, együtt gondolkodni, nyitottak a fejlődésre Ismerik a céljaikat, meg tudják fogalmazni, hogy mit várnak el tőlünk
  • ... elfogadják profi csapatunk szakértő tanácsait
Vállal az iWebMa garanciát az AdWords-kampányok teljesítményére?

Miért, hogyan fektessek be egy ilyen bizonytalannak tűnő dologba, mint az online?


Mivel a kampányok teljesítményét nem kizárólag a beállítások és az optimalizáció határozza meg, hanem ezen kívül még millió faktor a konkurensektől a büdzséig, ezért csak arra tudunk garanciát vállalni, hogy szakmai tudásunkat és tanácsainkat maximálisan az Önök rendelkezésére bocsátjuk közös célunk érdekében.

Garancia
Honnan tudhatom, hogy adataim biztonságban vannak?

Szerződés után hozzá tudok férni a saját AdWords fiókomhoz?


Természetesen igen, illetve akkor is biztosítunk admin hozzáférést, ha mi hozzuk létre a fiókját. Az adatvédelemről minden esetben titoktartási szerződéssel gondoskodunk.

Honnan tudhatom, hogy adataim biztonságban vannak?
Mennyibe kerül nekem összesen egy csomag megrendelése?

Van-e bármi becslés, hogy mekkorák lesznek az AdWords költségeim?


Csomagjaink árai nem tartalmazzák a hirdetési büdzsét, hiszen azt közvetlenül a Google-nek kell fizetni. Ennek nagysága többek között a kattintások számától, a beállításoktól, a célzások pontosságától, a konkurenciától, az iparágtól, a büdzsé-beállításoktól, az oldalunk illetve a hirdetésszövegeink minőségétől függ. Magyarországon egy átlagos kattintás általában 30-50 Ft.

Mennyibe kerül nekem összesen egy csomag megrendelése?
Megéri-e ügynökséggel dolgozni?

Miért érdemes profikra bízni az AdWords-hirdetéseimet?

A profi AdWords-kampány kezelést azoknak ajánljuk, akik legalább 100.000 forintos havi büdzsével dolgoznak. Az online és analitikus marketing napjainkban olyan gyorsan változik, hogy gyakorlatilag csak azok tudják naprakészen tartani tudásukat, akik hivatásszerűen foglalkoznak ezzel.

Megéri-e ügynökséggel dolgozni?
Keresőoptimalizjak vagy hirdessek?

Miért nem elég létrehoznom egy keresőoptimalizált weboldalt?

A webmarketing nem csak arra szolgál, hogy az oldal tetején jelenjünk meg a Google találatok közt. Legfontosabb előnye az, hogy gyorsabb, hirdetéseinkkel pontosan elérhetjük a célközönségünket, rengeteg piacelemzési adatot gyűjthetünk, nem beszélve arról, hogy ha az organikus listában elsők is vagyunk, legtöbbször elénk kerül majd három hirdető…

Keresőoptimalizjak vagy hirdessek?
Milyen iparági tapasztalatai vannak az iWebMának?

Melyek azok az iparágak, amivel korábban kiemelten foglalkozott az iWebMa?


Alapvetően nem szeretnénk egyetlen iparágban specializálódni, hiszen az egyes ügyfelek fiókja és portfóliója mindenképpen különbözik egymástól. Az elmúlt kilenc évben számtalan iparágban bevezethettük vagy továbbfejleszthettük ügyfeleinknél az online marketinget. Számos ügyfelünk került már ki a szoftverfejlesztés, az IT, az egészségügy (kiemelten a fogászat és a plasztikai sebészet), vagy a turizmus területéről.

Milyen iparági tapasztalatai vannak az iWebMának?
Befolyásolja az AdWords a keresőoptimalizált oldalam működését?

Egy félresikerült AdWords kampány el tudja rontani a SEO-eredményeimet?


Bár a konkrét Google-algoritmusokat csak annak fejlesztői ismerik, több fórumon is megerősítették, hogy a Google organikus rangsorában semmilyen hátrányt nem szenvednek azok, akik nem használnak AdWordsöt, és vica versa előrébb sem lehet kerülni kizárólag hirdetésekkel az organikus listában.

Befolyásolja az AdWords a keresőoptimalizált oldalam működését?